Vi elsker gruppebestillinger!

Skulle vi trukket frem én ting som det mest fascinerende med den italienske matkulturen, ville det vært familiemåltidet.

    Familiemåltidet, og idéen om en gruppe mennesker som samler seg rundt et stort bord for å dele mat, drikke og historier, rører våre matglade hjerter.

På La Famiglia prøver vi derfor å gjenskape dette så godt som mulig og vi gleder oss til å vise din gruppe, enten det er familiemiddag, vennefest eller lønningstreff, vår tolkning av det italienske familiemåltidet!

ÅPNINGSTIDER

 

Åpent hver dag fra 1500

  • White TripAdvisor Icon
  • White Facebook Icon

La Famiglia Restaurant AS

Org nr: 918 040 706

Tlf: 22 22 90 50

 

GRUPPEBESTILLING

 

For selskap og sammenkomster over 10 personer ønsker kjøkkenet vårt en felles matbestilling i forkant. Dette gjør logistikken lettere for alle parter, det blir bedre kvalitet på maten og dere slipper ventetid!

 

 

SHARINGMENY

 

Vår sharingmeny anbefales på det sterkeste og den er med på å skape en perfekt italiensk stemning - hvor maten settes ut på fat og boller midt på bordet - og måltidet deles som en ekte italiensk familie.

Denne sharingmenyen blir som en 3-retters meny (med kalde små/forretter, varme hovedretter (fisk og kjøtt) og dessert) til kun kr 599,- pr. person.

NB! Dette måltidet tar opp imot 3 timer.

 

For 2 eller 3-retters menyforslag, vennligst ta kontakt – så setter vi sammen menyer som passer til årstiden.

 

PS! Vi har egne rom (med AV-utstyr, egne toaletter og inngang) som er perfekte fra fem til flere ti-talls personer. Ta kontakt nå for booking!

Send oss gjerne en melding via kontakskjema, eller send en mail til

post@lafa.no

NB! Gjelder det bookinger samme dag, ring 22 22 90 50